Transportfiets

TransportfietsVoor wie graag wat spullen wil vervoeren onderweg, zónder met zware tassen en koffers op de fiets te zitten, is de transportfiets ideaal. De fiets is handig voor mensen met een krantenwijk, maar ook om gewoon eens een kratje bier of een rugzak kwijt te kunnen. De fietsen zijn extra stevig, waardoor ze geen moeite hebben met het dragen van extra gewicht. Ze zijn ideaal voor in de stad, waar u vaak van hot naar her fietst en misschien nog wel eens een stoeprandje op en af moet fietsen. Dat is bij deze fietsen geen enkel probleem, ze zijn erg sterk en kunnen een heleboel verdragen!

Bagagedragers en mandjes

Bij onze transportfietsen is zowel voor- als achterop ruimte om spullen kwijt te kunnen. Achterop zit een degelijke bagagedrager, waarop u iemand kunt laten zitten óf waar u een tas kwijt kunt. Ook voorop zit een bagagedrager, deze wordt vaak gebruikt om een mandje op te bevestigen voor extra draagruimte. Het leuke aan transportfietsen is dat u er creatief op los kunt combineren. Wellicht wilt u nóg meer draagruimte? Dan bevestigt u een leuke fietstas aan uw bagagedrager. Of u vindt een leuke mand of krat, die uw fiets extra persoonlijkheid geeft. Personaliseer uw fiets helemaal in uw eigen stijl, en het is ook nog functioneel!

De transportfietsen komen in verschillende modellen. Met versnellingen, zonder, met handrem of terugtraprem, in verschillende kleuren, verschillende prijsklassen, wij hebben voor iedereen wat wils. Van klassiekers tot de nieuwste fietsen, kom eens langs en vind de fiets die het best bij u past!

Ook voor racefietsen kunt u terecht bij Rijwielhandel van Hoeijen.

   CONTACT

Pin It on Pinterest

Delen