Racefiets Amersfoort

Racefiets AmersfoortVoelt u graag de wind in uw haren terwijl het landschap aan u voorbij raast? Bent u een sportieveling die graag snel van de ene naar de andere plek wil komen, of enorm geniet van fietsen door de natuur? Dan hebben wij voor u de perfecte fiets in de aanbieding. Fietsen op de racefiets is niet alleen sportief, maar werkt ook ontspannend. Laat even alles los, of ga er gezellig samen met uw vrienden op uit. Koop uw racefiets in Amersfoort bij Van Hoeijen. We hebben lichte, aerodynamische racefietsen die ideaal zijn voor de sportieveling, de natuurliefhebber, de racefietser!

Verschillende modellen

Onze fietsen zijn al verkrijgbaar vanaf € 764, een prima prijs voor de degelijke fietsen die wij u kunnen bieden. We hebben verschillende modellen in de aanbieding, allemaal even licht en stevig. Wij helpen u ook graag met het afsluiten van een verzekering voor de racefiets. Ondanks de goede kwaliteit kan er natuurlijk altijd iets misgaan, zeker wanneer u de racefiets vaak buiten laat staan. Tevens kunnen wij extra sleutels bij laten maken, zodat u weet dat u nooit zonder sleutel bij uw fiets komt te staan.

Specificaties

De aluminium racefietsen die u bij ons in Amersfoort kunt kopen, beschikken over een hoop versnellingen, zodat u in elke situatie prettig kunt fietsen. Hoewel de fietsen zo licht mogelijk geleverd worden, zijn er bevestigingspunten voor spatborden, voor het fietsen bij woon-werkverkeer. U kunt dus comfortabel op weg, naar iedere locatie en in elke situatie.

Ook voor transportfietsen kunt u terecht bij Rijwielhandel van Hoeijen.

   CONTACT

Pin It on Pinterest

Delen