Fietsreparatie

FietsreparatieHet is erg vervelend als er iets mankeert aan uw fiets. Staat u net op het punt om te vertrekken, komt u erachter dat uw fiets niet werkt! En vervolgens komt u te laat bij uw afspraak of op uw werk. Veel mensen weten zelf niet goed hoe ze een fiets moeten repareren, en dat is helemaal niet erg: daar zijn wij voor! Wij zorgen graag voor uw fietsreparatie. Onze fietsenmakers hebben jarenlange ervaring, en weten dus precies wat er met uw fiets moet gebeuren. Kleine mankementen kunnen soms worden gerepareerd terwijl u wacht. We proberen zoveel mogelijk reparaties uit te voeren op de dag dat de fiets wordt gebracht. Moet u uw fiets toch achterlaten? Dan krijgt u van ons een leenfiets mee, zodat u alsnog zo mobiel bent als u zou willen.

Garantie

Wanneer u komt voor een fietsreparatie, willen we graag dat de reparatie blijvend is. Daarom geven wij op al onze reparaties 1 maand garantie. Gaat het gerepareerde onderdeel opnieuw stuk? Dan repareren wij deze gratis nog eens. Bij reparaties die meer kosten dan €45 halen wij de fiets persoonlijk op bij u thuis, en brengen we deze na de reparatie weer terug. Bel ons daarom altijd even op voordat u al uw energie stopt in het vervoeren van een fiets die niet rijdt, wellicht kunnen wij de fiets gewoon komen halen in Amersfoort. Wanneer een fietsreparatie te lang duurt, kunt u alsnog naar onze winkel komen om een leenfiets op te halen.

Wenst u meer informatie over onze fietsreparaties of heeft u een vraag? Schroom niet om contact op te nemen. Ons telefoonnummer is 033 – 4613773.

   CONTACT

Pin It on Pinterest

Delen