Fietsenmaker Amersfoort

Fietsenmaker AmersfoortWeinig dingen die zo vervelend zijn als het kapot gaan van een fiets. Veel mensen zijn erg afhankelijk van hun vervoer. Daarom zijn wij, naast een fietsenwinkel en -verhuur, ook fietsenmaker in Amersfoort. Dat doen wij op een heleboel verschillende manieren. We repareren fietsen, maar houden de fietsen die bij ons worden aangeschaft ook graag in onderhoud. Ook verkopen wij tweedehands fietsen, die wij voor de verkoop volledig renoveren. De tweedehands fiets voelt weer als nieuw. Tevens worden onze huurfietsen regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, en indien nodig gerepareerd. Ons personeel heeft veel ervaring op de markt en kan op het gebied van fietsen alle reparaties en onderhoudstaken uitvoeren. Wanneer een onderhoudsbeurt of reparatie langer duurt dan een dag, krijgt u van ons gratis een leenfiets mee.

Gratis servicebeurten

Wie een fiets bij ons koopt, kan twee gratis servicebeurten krijgen voor het onderhoud van de fiets. De fiets wordt schoongemaakt, de spaken op spanning gebracht, de remmen afgesteld et cetera. De eerste beurt wordt aangeraden na zes weken, de tweede na zes maanden. U kunt de servicebeurten bij onze fietsenmaker in Amersfoort gebruiken tot 1 jaar na aankoop. Natuurlijk voeren wij ook graag servicebeurten uit bij fietsen die niet bij ons gekocht zijn, voor een klein prijsje.

Fiets Reparaties

Voor reparaties kunt altijd bij ons terecht, en wanneer de reparatie meer dan €45 kost, halen wij de fiets bij u thuis in Amersfoort op en brengen we deze na reparatie weer terug. Op een reparatie heeft u een maand garantie: als het onderdeel opnieuw kapot gaat, repareren wij deze kosteloos opnieuw. We proberen de reparatie altijd binnen een dag te realiseren, en als het langer duurt dan dat krijgt u een gratis leenfiets. U zit dus nooit langer dan een dag zonder fiets!

Bent u op zoek naar een fietsenmaker in Amersfoort? Dan bent u bij Rijwielhandel Van Hoeijen aan het juiste adres.

   CONTACT

Pin It on Pinterest

Delen