Fiets huren Amersfoort

Fietsen zijn ideale transportmiddelen. Moet u snel bij een afspraak zijn, heeft u een flinke afstand te overbruggen, gaat u er lekker even op uit in de natuur of heeft u een fietstocht gepland met vrienden? Dan stapt u al snel op de fiets. Helaas is een fiets niet een zeer goedkope aanschaf die u zomaar even doet. Wanneer u de fiets niet zo vaak nodig heeft, kan het voordeliger zijn om een fiets te huren bij ons in Amersfoort. Speciaal voor deze mensen hebben wij huurfietsen, om u te voorzien in deze behoefte. We verhuren in Amersfoort stadsfietsen en elektrische fietsen. De stadsfiets kost €10 per dag, de elektrische fiets kost €20.

Verschillende modellen

Al huurt u de fiets maar even, u wilt natuurlijk wel een fiets die lekker zit, goed fietst en bij u past. Daarom hebben we huurfietsen in verschillende modellen. Elektrische fietsen, stevige stadsfietsen, dames modellen, heren modellen, met 3 of 7 versnellingen. Wilt u graag een fiets huren in Amersfoort met terugtraprem? Dat kan. Toch liever een handrem? Geef bij ons vooral even uw wensen aan, daar houden wij graag rekening mee. We sturen u op pad met een fiets die goed voelt.

Wanneer u een fiets komt huren bij ons in Amersfoort, vragen wij om een legitimatiebewijs. Dit voor het geval er iets met de fiets gebeurt. Tevens vragen wij €50 borg voor de stadsfiets en/of €100 voor de elektrische fiets. Wanneer u de fiets ophaalt, betaalt u dit bedrag en bij het terugbrengen, krijgt u de borg terug. U loopt onze winkel binnen en staat enkele minuten later al buiten met uw tijdelijke fiets!

Ook voor E-bikes kunt u bij ons terecht.

   CONTACT

Pin It on Pinterest

Delen