E-bikes

E-bikesEen fiets is een optimaal vervoermiddel: u kunt overal komen, u bent sneller dan lopend, kunt onderweg genieten van het landschap én u komt ook nog eens buiten. Helaas is een fiets niet voor iedereen weggelegd. Sommige mensen krijgen last van hun benen wanneer ze te lang fietsen, hebben een slechte conditie of een lichamelijke beperking waardoor een lange periode fietsen lastig kan zijn. Treur niet! Speciaal voor u zijn er elektrische fietsen, onze populaire e-bikes. Alle voordelen van een reguliere fiets, maar met nét wat meer gemak. Elektrische fietsen komen in verschillende modellen en met verschillende eigenschappen. Bij ons kunt u terecht voor de fiets die het beste bij u past.

Elektrische stadsfietsen

De degelijke, stevige, mooi uitgevoerde stadsfietsen zijn ideaal voor in de bewoonde gebieden. Ze kunnen tegen een stootje, en trappen is niet noodzakelijk. De stevige motor helpt u graag vooruit. Gebruikelijke snelheden voor dit soort fietsen is 25 kilometer per uur. Met deze snelheid mag u gewoon nog op het fietspad fietsen, hoeft u niet op straat: voor een extra veilig gevoel. Deze E-bikes zijn ideaal voor dagelijks gebruik.

Elektrische hybridefietsen

Het woord hybride betekent samengesteld. Deze fiets is een gewone fiets die gecombineerd is met een elektrische motor. Om aan uw dagelijkse beweging te komen, kunt u de motor gewoon uitzetten en op eigen kracht de fiets gebruiken. Wordt u moe? Dan zet u de motor aan. Natuurlijk is het ook mogelijk om de motor u een beetje te laten helpen, maar zelf ook nog te trappen. U bepaalt helemaal zelf hoe veel of weinig energie u steekt in het fietsen!

E-Bikes en andere fietsen zijn te koop of huur bij Rijwielhandel van Hoeijen in Amersfoort.

   CONTACT

Pin It on Pinterest

Delen